Ze hing huilend aan de telefoon

Het is bewonderenswaardig te noemen wanneer je de zorg voor je twee kinderen op jou neemt en dat in combinatie met een job als zelfstandige. Maar Natassia, de vrouw van Wout Bru doet het toch maar.

En daar heeft Wout veel bewondering voor. “Natassia doet dat ongelooflijk goed. Zij heeft die Afrikaanse roots, ze is ‘la mamma’. Al wordt het haar soms even te veel”, geeft Wout ook toe in Dag Allemaal.

Zo werd het Natassia onlangs nog teveel en belde ze in tranen naar Wout. “Ik heb haar toen gezegd: ‘Moeilijk gaat ook.’ Je kan altijd zagen en klagen, maar je moet vooral positief blijven. Iedereen maakt tegenslagen mee.”

Wout weet wat het is om een tegenslag te hebben. Zo’n twee jaar geleden stond zijn restaurant onder water door de overstromingen in de Ardennen.

“Dat is ondertussen deels opgelost, maar we zitten nog met vocht in enkele muren. De angst zit erin. Een paar weken geleden was het serieus aan het regenen en toen was het kantje boord. We hebben extra pompen geïnstalleerd waardoor de kans kleiner is, maar zeg nooit nooit.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.