Ijskoud buiten en de ruiten waren beslagen

Miss België Emilie Vansteenkiste leerde haar vriend Jonas kennen op de dansvloer en ondertussen zijn ze zo’n 2,5 jaar samen.

“Ik dacht eerst dat Jonas geen interesse in mij had, dat ik zijn type niet was. Maar bij mij was het liefde op het eerste gezicht. Na onze eerste dansles hebben we elkaar de hele zomer lang elke dag gezien”, vertelt Emilie aan Story.

Ze gingen samen met Kazou op reis als begeleiders van gehandicapten. Tijdens die week hebben ze elkaar echt beter leren kennen, het klikte meteen heel goed. “Ik herinner me onze eerste kus nog goed. We hadden tot heel laat gedanst en stopten nog bij een hamburgerrestaurant”, aldus Emilie. 

Ze aten in de wagen op de parking maar buiten was het ijskoud en de ruiten waren beslagen. “Heel verdacht blijkbaar, want de politie kwam ons controleren. We legden uit dat we danspartners zijn. Ze moesten eens goed lachen. Daarna hebben we voor de eerste keer gekust in de wagen”, bekent Emilie.

Ook bij Jonas sloeg de vonk al over bij hun eerste dans samen. Inmiddels deed het koppel ook mee aan de audities bij ‘The Greatest Dancer’. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.