Regelmaat en evenwicht nastreven is niet makkelijk voor Tine Embrechts

De twee jongste zonen van Tine Embrechts zijn hevige jongens. Ze zijn zeven en vijf jaar en dat durft al eens botsen. 

“Ze hebben veel energie en vragen ook veel energie, van ’s morgens tot ’s avonds. Al begint het toch wat leefbaarder te worden”, vertelt Tine aan Story.

Het is blijkbaar ook een feit dat ze de sportgenen van Laurent hebben geërfd. Ze tennissen, koersen en voetballen. “Dat laatste doen ze zelfs binnen, er zijn al veel glazen, borden en vazen kapotgegaan”, vertelt Tine Embrechts in Story. 

“Er is nog nooit een week geweest dat we alle nachten na mekaar hebben kunnen doorslapen: of de ene kan niet slapen of de andere heeft iets in zijn bed gedaan. Op mijn leeftijd begin ik dat te voelen, al heeft Laurent er ook wel last van”, geven ze toch mee.  

“We durven dus al eens grumpy rond te lopen, maar we trappen gelukkig niet in de val om dat dan op mekaar af te reageren”, onhult Tine aan Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.