Naast haar rol in ‘De Club’ heeft Evelien Bosmans ook haar talenten geleend aan de kostuumreeks ‘Interview met de geschiedenis’. 

Ze vertolkt er de vrouw van Leopold II, koningin Maria Hendrika. “Ik kende koningin Maria Hendrika eerst niet zo goed, maar nu vind ik haar een coole vrouw”, vertelt Evelien in Story. Ze voegt eraan toe hoe ze geniet van koningshuizen en hun verhalen; van de intriges tot de pracht en praal. 

Het lijkt erop dat deze getalenteerde actrice zich net zo comfortabel voelt in historische kostuums als in hedendaagse settings, knap!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.