Frank Raes, de voormalige ‘Extra Time’-presentator, is niet enkel gepassioneerd door voetbal. 

Hij heeft een diepe liefde voor fotografie en stelde afgelopen weekend zijn mooiste zwart-witfoto’s tentoon in Lede. Zijn fans kunnen zich verheugen op een nieuwe expositie vlak voor zijn 70ste verjaardag in zijn geliefde thuisbasis, Antwerpen. 

Het lijkt erop dat de voetbalcommentator de schoonheid in de wereld vastlegt, zowel op het veld als daarbuiten.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.