Zijn geweldige concert op Graspop en het succes van zijn single ‘Still Loving You’ hebben duidelijk een snaar geraakt. 

Helmut Lotti, oorspronkelijk bekend om zijn klassieke klanken, heeft vol gas de weg van de heavy metal ingeslagen. Van jong af aan zong hij al mee met de platen van Iron Maiden, Kiss en Van Halen en hij heeft nu zijn zinnen gezet op het repertoire van Deep Purple, AC/DC en Guns N’ Roses. 

Deze maand verschijnt zijn album ‘Helmut Lotti Goes Metal’, wat ongetwijfeld een hit wordt bij zijn fans én nieuwe luisteraars!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.