Acteren in een trein blijkt niet zo eenvoudig te zijn! Evelien Bosmans, die een treinbestuurster speelt in ‘De Club’, onthulde in Story dat alle scènes gefilmd werden vanuit een stilstaande locomotief. 

Het lijkt erop dat de dynamische actrice, bekend om haar diverse rollen, een nieuwe uitdaging had gevonden in deze setting. Hoewel haar personage iemand is die direct en uitgesproken is, geeft Evelien toe dat ze in werkelijkheid veel voorzichtiger is met haar woorden. “Als ik iets zeg dat kwetsend kan zijn, lig ik er ’s nachts wakker van,” bekent ze in Story. 

Een grappige twist? Ondanks het spelen van een treinbestuurster, geeft ze met een lach toe in Story: “Ik kan met moeite met een fiets rijden!”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.