Ivo Pauwels, een icoon in de entertainmentindustrie, liet een hartverscheurend geheim achter. 

Zijn weduwe, Diana More, onthult de pijnlijke waarheid van de gebroken relatie tussen Ivo en zijn enige dochter An. Ze vertelt in Dag Allemaal: “Voor de operatie zei Ivo: ’t Is gedaan met mij. Ik ga m’n dochter niet meer zien voor ik sterf.” Nacht na nacht werd Ivo’s slaap geteisterd door verdriet. 

Deze onthulling werpt een sombere schaduw over het leven van de acteur en toont de persoonlijke worstelingen die hij achter de schermen meemaakte.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.