Hangt er liefde in de lucht

Na zijn deelname aan het vierde seizoen van ‘De Mol’ ruilde Gilles Van Bouwel zijn job als Brand Manager bij Unilever voor een job bij productiehuis Woestijnvis. Daar werkt hij nu al bijna zeven jaar zowel voor als achter de schermen mee aan diverse programma’s.

Maar zo succesvol als het hem op professioneel vlak vergaat, zo stil blijft het op privévlak.

Hoog tijd dus vond Story om Gilles eens aan de tand te voelen over zijn huidige relatiestatus.

Helaas bleek er niet veel nieuws te rapen. Gilles is nog steeds single en voelt zich ook perfect gelukkig zo. Wel geeft hij toe een profiel te hebben op datingapp Tinder. “Maar dat gebruik ik amper”, klinkt het.

Volgens Gilles maakt zijn bekendheid daten er ook niet makkelijker op: “Als ik toch eens op date ga, vind ik het soms confronterend dat de andere persoon meer over mij weet dan ik over hem. Je begint een ontmoeting dan niet op dezelfde hoogte, dat is lastig.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.