Wat is er aan de hand?

Groot was de verbazing bij de trouwe kijkers van het VTM-programma ‘The Masked Singer’ toen duidelijk werd dat presentatrice en Miss België 1995 Véronique De Kock onder de zwachtels van ‘Mummie’ verscholen zat.

Véronique zelf vond haar deelname aan het programma alvast een fantastisch avontuur. Al zal ze haar ‘Mummie’-pak niet per se missen.

“Het pak voelde verstikkend warm, ik heb letterlijk liters vocht gezweet”, klinkt het in Story. Het pak van ‘Mummie’ was dan ook eigenlijk een duikerpak waarop allemaal windels waren vastgenaaid.

Maar haar deelname heeft de presentatrice ook in nauwe schoentjes gebracht. Ze ziet zich daarom genoodzaakt haar excuses aan te bieden.

“In het begin viel het mee, maar na mijn derde optreden kreeg ik heel veel berichtjes van kennissen: ‘Komaan Véro, zeg het nu maar, ontkennen heeft geen zin meer.’ Ik stond met mijn mond vol tanden, en dan maar blijven ontkennen en liegen, echt niet tof!” Ook tegen het vast winkelpersoneel van haar kledingwinkel heeft ze heel wat moeten liegen: “Ik moest dikwijls liegen dat ik een nieuwe collectie moest gaan kiezen of kleren moest gaan wisselen. Bij deze mijn excuses”, klinkt het in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.