Hoe was jouw één april? Goed? Heb jij je niet laten beetnemen door één of andere flauwe grap? Evi Hanssen was dubbel op haar hoede, want zij is niet echt grote fan van 1 april.

“De meest irritante dag van het jaar! De dag dat ik de hele tijd op mijn hoede ben om toch maar niet in een of ander grapje te trappen. Deurklinken controleren op tandpasta, fronsen bij verdachte nieuwsitems op de radio en vooral niet reageren op berichten die ik lees op de sociale media”, schrijft Evi Hanssen op haar sociale media.

Los van de grappen is er nog een nadeel van die eerste dag van de maand april. “Vermoeiend ook, zo’n dag waarin ik op elk moment een hartverzakking kan krijgen, omdat iemand me goedbedoeld laat schrikken. Gelukkig weten mijn kinderen inmiddels dat ze hun moeder nooit mogen laten schrikken. Niet vandaag, niet gisteren en morgen ook niet. Omdat ik na die eerste hysterische gil sowieso in tranen uitbarst”, geeft Evi Hanssen op Instagram toe.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.