Belinda Voorspoels ruilt de studio’s van Familie op regelmatige basis om voor een uitje naar de Kempense bossen waar haar vriend een afgelegen chalet heeft. Geen elektriciteit, geen water, en dus ook geen televisie. Mist ze die luxe dan niet?

“Geen seconde”, klinkt het resoluut bij de Familie-actrice in Primo. “Hier heb je toch geen tv nodig? De natuur is overweldigend mooi. Er valt altijd iets te zien: een vogeltje, een eekhoorn, een nieuw plantje dat is opgeschoten…” Belinda’s oma heeft die voorliefde voor de natuur van haar oma…

“Ik denk dat ik veel van mijn oma heb. Zij heeft altijd in de Ardennen gewoond en ik zei toen: ‘Dat zou ik ook willen en kunnen’”, klinkt het in Primo. De actrice leeft ook volgens drie belangrijke waarden in het leven…

“Eerlijkheid, vertrouwen en vrijheid”, onthult Belinda Voorspoels welke waarden ze wil uitdragen in het leven. “Dat zijn de drie kernwoorden.” Al wil de actrice daar nog één iets aan toevoegen…

“En je amuseren”, benadrukt Belinda Voorspoels nog in Primo. “Het leven niet té serieus nemen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.