Wie Plopsaland De Panne bezoekt merkt al snel dat Gert Verhulst nog steeds alomtegenwoordig is als (voormalig) baasje van Samson. Gert verduidelijkt nu zelf waarom Samson & Gert prominent aanwezig blijven in het pretpark…

“Het is niet omdat Marie nu de fakkel heeft overgenomen dat je het verleden moet uitwissen”, verduidelijkt Gert Verhulst in Story. “Ook figuren als mevrouw Praline zullen in het park blijven staan.” Al leidt dat soms tot opvallende taferelen…

“Het grappige is wel dat de jongste kinderen niet meer weten wie ik ben”, onthult Gert Verhulst in Story. Hoe reageren de ouders daar dan op?

“Dan bemerk ik bij hun ouders wel een soort gêne, want zij zijn wel met Samson & Gert opgegroeid”, lacht Gert Verhulst in Story. “Maar dat is nergens voor nodig, ik vind dat juist een mooi compliment.”

Toen Gert Verhulst afscheid nam als het baasje van Samson, nam dochter Marie Verhulst de fakkel over. En ondertussen is Marie het baasje van Samson voor de allerkleinsten. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.