Het zal de kijker ongetwijfeld al opgevallen zijn. Niet alleen ‘Angèle’ (Lut Hannes)is uit de reeks gestapt. Ook Dirk (Ron Cornet) zal niet meer in de reeks te zien zijn. Het contrast in afscheid tussen de twee kan ook niet groter zijn. Waar ‘Angèle’ met alle toeters en bellen werd uitgewuifd verdween ‘Dirk’ in alle stilte. Zijn rol is uitgespeeld en zal in de toekomst niet meer te zien zijn in de VRT1-soap lezen we in ‘Primo’. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.