“Bij het eerste seizoen waren door corona alle theaters dicht en zaten we allebei thuis. Daardoor kwam hij vaker in beeld. Nu is hij gewoon aan het werk. En meteen denken velen dat we uit elkaar zijn, maar we zijn nog helemaal gelukkig”, vertelt Marie aan TV Familie.

“Jef ambieert geen tv-carrière, ook al denkt iedereen dat. Hij zal zich niet in bochten wringen om er per se bij te zijn als ze filmen. Is hij er toevallig wel, dan komt hij mee in beeld. Dat respecteer ik. Jef blijft gewoon zichzelf en trekt zich niets aan van die camera’s”, aldus Marie Verhulst.

“Hij is sowieso een vrij rustig iemand, er schuilt geen grote druktemaker in hem. Maar Jef heeft echt wel zijn plekje gevonden in de familie. En gelukkig kan hij goed om met onze vele onnozele grapjes”, vertelt een opgewekte Marie al lachend.

Binnen het bedrijf liep het koppel meteen in beeld. Marie deed ook helemaal geen moeite om het te verbergen, integendeel zelfs.

De openheid van Marie siert haar maar staat in groot contrast met hetgeen Jef wil. Hij houdt zich liever op de achtergrond.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.