Gewoon eens goed doorhuilen


Fien Germijns wil zonder twijfel even ongeremd blijven zoals ze voorheen al was. Tijdens haar presentatie van Switch wint ze zonder moeite het publiek en de deelnemers voor zich door haar enthousiasme.

Maar af en toe voelt ze zich toch ook wat depri. Ze heeft van die momenten dat ze denkt dat ze het allemaal niet kan en niet snapt waarom ze haar die kans geven. “Dan heb je één telefoontje nodig van iemand die die stomme gedachte uit je hoofd kan praten en dan vlieg ik er weer in. Die mindere momenten steek ik wel zo goed mogelijk weg”, vertelt Fien aan Story.

‘Niet dat ik daar niet open over wíl zijn, maar als je een programma als Switch opneemt, is er geen ruimte om je heel de dag slecht te voelen. Ik huil dan gewoon eens goed en dan is dat over”, aldus Fien.
Ze wordt ook vaak omschreven als the girl next door. De drempel om haar aan te spreken ligt dan ook vrij laag.

“Dat komt misschien wel door de programma’s die ik maak. In’ De dag van vandaag’ ga ik langs bij mensen thuis en Switch is ook een programma met gewone mensen. Maar ik kan wel nog steeds rustig over straat wandelen”, geeft Fien mee aan Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.