“Een symbolische keuze”

Bert Verbeke is onlangs in het huwelijksbootje gestapt met zijn partner Hiskia, zo valt in Primo te lezen.

Een logische stap volgens de acteur. “We zijn acht jaar een koppel en hebben samen twee kinderen. Het was logisch om ons engagement naar elkaar toe uit te spreken met een huwelijk. Op deze manier definitief voor elkaar kiezen, voor de rest van je leven, dat is mooi.”

Bert geeft aan dat hij zijn partner een dik jaar geleden ten huwelijk vroeg in de Ardennen, een plek waar het paar één van hun eerste dates meemaakten.

“Ik vond het belangrijk dat ook onze ouders erbij zouden zijn. We worden allemaal een dagje ouder, en dus mag je daar niet te lang mee wachten. Onze papa’s en mama’s waren onze getuigen. Een symbolische keuze, want zij hebben ons het voorbeeld gegeven.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.