Toen Yanni Bourguignon nog een groentje was op de set van Familie zorgde zijn gedrag voor ergernis. Eén flater bracht de bal aan het rollen…

“Yanni deed te veel zijn best om te pleasen, wat er bijna toe leidde dat hij zich buiten de groep plaatste”, verduidelijkt Sandrine André in Primo waar Yanni Bourguignon in de fout liep. Er volgt een opvallend voorbeeld…

“Hij kocht bijvoorbeeld cadeaus. Voor mij, maar ook voor anderen. Op een dag kwam Yanni op het idee om een piano op de set te plaatsen, zodat hij de koffiepauzes van zijn collega’s kon opvrolijken.” Maar dat kwam totaal verkeerd over, besefte ook Yanni zelf. Yanni legt uit waarom hij die piano kocht…

“Ik wou dat omdat er in de green room een gitaar stond. Die was van Werner De Smedt en hij had die daar gezet zodat iedereen wat kon jammen. Hoewel ik een beetje gitaar kan spelen, ben ik er geen krak in. Dus dacht ik: ‘Wat als ik ervoor zorg dat de collega’s ook hun pianoskills kunnen aanscherpen?’ Maar dat kwam totaal niet over zoals ik het bedoeld had”, geeft Yanni Bourguignon toe. De Familie-acteur beseft ook wat zijn gedrag veroorzaakte…

“Wanneer je onzeker bent, kan dit soms overkomen als arrogant, en dat is iets waaraan ik moest werken toen ik bij ‘Familie’ begon”, geeft Yanni Bourguignon toe in Primo. Maar ondertussen leerden op de set van Familie één iets over de acteur…

“De cast en crew zijn het er inmiddels over eens dat Yanni een warme, lieve en zachte jongen is, maar dat hadden ze aanvankelijk niet in de gaten”, voegt Sandrine André eraan toe in Primo.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.