Andy Peelman was nog een tiener toen hij de zwaarste kater uit zijn leven meemaakte. Meteen nam De Buurtpolitie-acteur een drastische beslissing…

Andy Peelman herinnert zich die zware kater nog levendig: “Toen we met de jeugd kampioen speelde bij KSK Lebbeke”, vertelt de presentator in Het Laatste Nieuws. Voor Andy was het de eerste keer dat hij alcohol dronk…

“Ik dronk voor de eerste keer alcohol. Een pint of zeven, terwijl ik dat niet eens lustte.” Maar dat leidde tot onaangename taferelen…

“In foetushouding heb ik de wc omarmd”, doet Andy Peelman zijn verhaal in Het Laatste Nieuws. “Toen ik wakker werd, dacht ik: ‘Mannen, wie zit op dit gevoel te wachten?’” Andy trok meteen zijn conclusies…

“Sindsdien kan ik mijn katers op twee handen tellen”, benadrukt Andy Peelman in het gesprek met Het Laatste Nieuws.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.