Pieter Jan De Paepe zullen de Thuis-kijkers zeker nog kennen als ‘Xander’, de zoon van Tania (Katrien De Becker). Nu droomt de acteur van een carrière in het Spaans…

Opvallend aan de passage van Pieter Jan De Paepe bij Thuis was dat zijn stiefmoeder in het echte leven, Katrien De Becker, op de set van Thuis de échte moeder was van zijn personage Xander. Maar nu kiest de voormalige Thuis-acteur voor een opvallende carrièrewending.

Pieter Jan zingt al langer bij Rusty Spoon en Made in Purple, een Deep Purple-tributeband. Maar nu kiest de zingende acteur voor een nieuw pad…

Onder de naam Pedro del Oro zingt Pieter Jan De Paepe Spaanse versies van Engelstalige rocknummers. De Band Idiomas probeert in eerste instantie op sociale media door te breken, maar bij Dag Allemaal zijn ze alvast onder de indruk van het resultaat.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.