Opvallend nieuws: Zanger Frank Galan heeft zich ingeschreven voor “Spain’s Got Talent”.

Wanneer Dag Allemaal aan Frank vraagt waarom hij meedoet aan deze Spaanse wedstrijd geeft de zanger een nuchter antwoord. “Ik dacht: Ik hoor al zo lang dat mijn stem lijkt op die van Julio Iglesias… Laat ik eens uittesten of ze ’t daar in Spanje mee eens zijn.”

Frank heeft online een a capella nummer moeten inzenden en zich volledig in het Spaans moeten voorstellen om deel te nemen aan het programma. “Eerstdaags verwacht ik een telefoontje om naar een opname in Madrid te gaan. De uitzendingen zijn voor het najaar”, vertelt de zanger.

De Belgische fans moeten echter niet treuren. Frank blijft zijn zangcarrière in Vlaanderen en Nederland gewoon verderzetten. De zanger verklapt zelfs dat hij ook wilde plannen heeft in Duitsland. Wat dat precies mag zijn, blijft vooralsnog geheim.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.