Restaurant Le Grand Café op de Zeedijk van Blankenberge, dat is de locatie waar het liefdesverhaal tussen Gert Verhulst en Ellen Callebout start volgens Story.

Ellen runde het restaurant waar Gert al twee jaar kwam na zijn shows in het casino. Toen de relatie tussen Gert en Karen Damen ten einde liep, viel de Studio 100 oprichter voor de charmes van de knappe West-Vlaamse verschijning.

Het kersverse koppel nam zich voor om de zaken rust aan te doen. Viktor en Marie, op dat moment 11 en 12 jaar oud, werden bewust uit de relatie gehouden.

Het duurde een volledig jaar alvorens Ellen de kinderen te zien kreeg en er was onmiddellijk een klik. “Ellen heeft niet de nieuwe moeder willen spelen. De kinderen zagen haar vanaf het begin als een soort vriendin”, verklaart Gert tevreden.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.