Wanneer Het Laatste Nieuws aan Kato Callebaut vraagt “Wie wil je graag een plezier doen?”, antwoordt de zangeres zonder verpinken “Mijn zus”.

De twee zussen zijn in een erg moeilijke thuissituatie opgegroeid: Hun vader verdween al heel vroeg uit beeld en hun moeder, die ondertussen overleden is, was niet “de meest stabiele mama” volgens Kato.

De zangeres geeft aan dat beide zussen deze jeugd op een andere manier hebben verwerkt. “Wat ik zo mooi vind aan mijn zus, is dat ze blij kan worden van kleine dingen”, geeft Kato aan.

“Mocht ik haar echt een plezier willen doen, ik zou met haar een dag de natuur intrekken. De honden mee. Niks fancy”, gaat de zangeres verder.

Dure kleding of een dagje shoppen lijkt geen geschikt cadeau voor haar zus volgens Kato: “Dat zegt haar niks. Veel liever zal ze gewoon een dag samen zijn. Ik denk niet dat ze kan genieten van iets dat veel geld kost.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.