De opnames voor het vijfde seizoen van “De Verhulstjes” zijn begonnen.

Wanneer Story aan Marie Verhulst vraagt wat de kijker mag verwachten, antwoordt ze het volgende: “Opnieuw het leven zoals het is. We zijn weer naar Saint-Tropez getrokken, maar de camera’s volgen ons ook tijdens ons werk. De mensen zijn nieuwsgierig naar hoe we zijn en op die manier kunnen we de echte versie van onszelf tonen.”

Marie vindt het erg leuk dat ze reacties krijgt op de goede band met haar broer Viktor. Veel ouders schrijven dat hun kinderen veel ruzie maken maar dat ze hopen dat ze later zo goed overeenkomen als broer en zus Verhulst. “Er is hoop, want Viktor en ik kwamen tot tien jaar geleden ook niet overeen”, grapt Marie.

Wanneer de reporter vraagt of Marie veel wordt aangesproken op straat, geeft ze aan dat dit eigenlijk altijd al het geval is geweest. “Toen ik klein was, keken de mensen al in onze winkelkar en maakten ze foto’s. En mijn vader heeft daar altijd goed op gereageerd. Wie een foto wilde, mocht dat. Omdat dat de mensen zijn die naar je muziek luisteren en naar je tv-programma’s kijken. Ik heb nog nooit gedacht: laat me met rust.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.