Mocht Sven De Ridder op een onbewoond eiland stranden, dan hoopt hij dat het met zijn vrouw en kinderen is. “In de lockdown had ik een beetje dat gevoel. Plots zaten we geïsoleerd met ons gezin. Ik vond het zalig om ineens al m’n kinderen bij mij te hebben”, vertelt Sven in Primo.

Sven legt uit dat zijn zoon Dustin tijdens de lockdown met zijn vriendin ging samenwonen maar dat het appartement nog moest ingericht worden. “En dus is Dustin lang bij ons gebleven”, zegt de acteur. “Het was een periode die ik altijd zal koesteren. Wat wij allemaal gedaan hebben: in de tuin werken, serres maken, gezelschapspelletjes spelen, naar films kijken… Ik bewaar daar heel veel mooie herinneringen aan.”

Ondertussen woont Dustin al een tijdje samen met zijn vriendin en werkt hij in een tuincentrum. “Hij wordt 24. Hij is al een man, hé”, besluit Sven.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.