Bart Kaëll staat dit jaar 40 jaar op de planken. Opmerkelijk want het is maar weinig personen gegeven om zo lang aan de top van de Vlaamse showbizz te blijven.

Wanneer Story aan de zanger vraagt of het niet moeilijk is om zich af en toe te kunnen wegcijferen in het belang van zijn relatie, antwoordt de zanger: “Het is een valkuil waar je, in een ego-vak, inderdaad makkelijk in kan trappen.”

“Natuurlijk geniet ik heel erg van applaus, omdat het een soort van waardering is voor wat je deelt met je publiek”, gaat Bart verder. Toch vindt de zanger het belangrijk dat zijn ego nooit de bovenhand kreeg.

Mocht dit toch ooit gebeuren, dan is zijn partner Luc Appermont er gelukkig om Bart met beide voeten op de grond te houden. “Net zoals mijn moeder dat vroeger deed”, besluit Bart.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.