Gene Thomas heeft een gloednieuwe song uit: ‘Dat Ze Ja Zegt’. Zoals de titel van het nummer al verklapt, gaat het over een huwelijksaanzoek. ‘Dat Ze Ja Zegt’ is een vrolijk, poppy nummer en een echte meezinger. Voor deze single deed Gene Thomas alles zelf: van het songwriten tot het bedenken van de akkoorden en de melodie tot het bespelen en opnemen van alle instrumenten.

‘Dat Ze Ja Zegt’, de nieuwe single van Gene Thomas, is beschikbaar via de downloadplatforms.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.