Een aankondiging van Koen Wauters zet kwaad bloed bij een deel van de fans.

Donderdag schreef de zanger van Clouseau dit op zijn sociale media: “Binnenkort in het Sportpaleis”, en een deel van de fans dacht dat Clouseau opnieuw een concertreeks zou geven in de muziektempel van Antwerpen. Maar helaas is dat niet het geval. Waarom schreef Koen dit dan? Clouseau staat binnenkort wel degelijk in het Sportpaleis, maar dan tijdens MNM Back To The 80’s & 90’s en dat op zaterdag 1 april aanstaande.

Het zal natuurlijk een kortere set zijn dan tijdens een volledig concert in het Sportpaleis, maar het is een aanzet voor mogelijk meer.

Want niet alleen de fans snakken naar een concert van Clouseau in het Sportpaleis, wellicht hebben ook Koen en Kris er zin in, alleen is de vraag of ze één en ander nog zo snel zouden uitverkopen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.