Maar anderen begonnen te flippen

Gino Passchier is in ‘Bestemming X’ tot in de finale geraakt. Maar toch was het ook voor hem niet altijd even makkelijk want er waren ook proeven bij die Gino uit zijn comfortzone trokken.

“Bij sommige opdrachten waren de anderen aan het flippen, maar ik schijt van niets in mijn broek. Toch was niet elke opdracht voor mij weggelegd. Zoals die zangproef. Nochtans heb ik op het podium van ‘Tien Om Te Zien’ gestaan”, onthult Gino in Dag Allemaal.

“Als twintiger was ik model, ik heb toen zelfs Claudia Schiffer ontmoet. Van mijn modellenbureau kreeg ik de vraag om de backing vocals te doen bij Opium. Ik zei dat ik niet kon zingen, maar ze wilden mijn smikkel op tv”, aldus Gino.

Of Gino nu daadwerkelijk de finale wint of niet is nog niet geweten. Wanneer hij gevraagd wordt wat hij met het prijzengeld zou doen, krijgt Dag Allemaal een helder antwoord.

“Mijn leven zal er niet door veranderen. Ik zou dat geld gebruiken om te reizen met mijn vrouw. Ik heb ook beloofd aan Zeno om hem financieel te steunen met zijn project. Hij is intussen een goeie vriend van mij”, onthult Gino.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.