Boer Kevin heeft z’n keuze gemaakt, hij gaat verder met Jana en wil met haar op de finaledate gaan. Volgens zowat iedereen een erg vreemde keuze, ook volgens afvallers Heidi en Elke en da mama van Kevin.

Het is best opvallend te noemen dat iedereen zo twijfelt aan de oprechtheid van Jana. En het is nog maar de vraag waarom.

“Ik heb nooit ruzie met haar gemaakt, maar ik had nooit het gevoel dat ze het echt meende. Wanneer Kevin in de buurt was, wist ze hem telkens met succes te charmeren. Zo zorgde zij ervoor dat hij effectief iets voor haar begon te voelen, merkten Elke en ik”, zegt Heidi in Dag Allemaal.

Maar van zodra de camera’s weg waren, kregen Elke en Heidi een heel andere Jana te zien. Eentje die plots veel minder interesse toonde in alles.

“Ik heb haar daar eens over aangesproken, maar ze beweerde dat haar gevoelens wel degelijk oprecht waren. Maar iets in mij geloofde haar niet. Terwijl ik geen moment aan Elke heb getwijfeld. Het feit dat ze is teruggekomen om nog een kans te vragen nadat Kevin haar had weggestuurd, was daar het beste bewijs van.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.