Het is feest ten huize Greet Rouffaer. Neen, niet omdat de kerstboom staat, wel omdat zij vandaag dag op dag 15 jaar samen is met haar partner Bart. Samen delen zij lief en leed, wat kan de liefde toch mooi zijn.

De actrice noemt haar partner Bart de prijs op het witte paard en heeft na 15 jaar nog altijd vlinders in de buik. Vooral niet laten ontsnappen, Greet, niet doen!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.