De Rode Duivels werden op het WK in Qatar vroeg  uitgeschakeld en dat was goed nieuws voor hun partners, want nu is er tenminste tijd voor een wintervakantie.

In het geval van Thibaut Courtois is dat een vakantie naar de zon. Waar hij samen met zijn vrouw naartoe is getrokken, is niet duidelijk, maar veel mensen zijn jaloers op de locatie waar zij momenteel verblijven. Het lijkt wel of zij het paradijs ontdekt hebben. Wij zien op hun Instagram Stories alleen maar zon en zee, zalig!!!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.