Voor Guy T’Sjoen zit het programma ‘De Verraders’ erop. Het bezorgde hem enkele slapeloze nachten en die heeft hij nu nog. Al is het wel om een heel andere reden.

Tijdens de opnamen van het programma wisten Guy en zijn man al dat hun draagmoeder in Amerika in verwachting was. In maart werd dan uiteindelijk hun zoontje Maximiliaan geboren. Hij zou echter nooit kunnen weten dat zijn nieuwe vrienden van bij ‘De Verraders’ plots nog een grote rol zouden spelen.

Zo hielp Franky De Smet-Van Damme hem aan een tijdelijk verblijf in Amerika en Klaasje was toevallig in L.A voor een acteeropleiding toen hun zoontje geboren werd. “Zij was de eerste van onze kennissenkring die ons kindje in haar armen heeft mogen houden. Nog eerder dan onze eigen familie.”, laat hij aan ‘Dag Allemaal’ weten.

De kersverse vader is alvast volop aan het genieten van zijn zoontje. “Het slaaptekort en het verversen van pampers neem ik er met plezier bij. Ik ben echt het mooiste jaar van mijn leven aan het beleven.”, klinkt het nog.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.