Hij is zelf papa van drie zonen en weet dus perfect hoe druk het leven kan zijn met drie kinderen in huis.

Hij heeft dan ook zijn opvoedingsstijl aangepast naarmate er meer kinderen kwamen. “Het is ook een logische vraag wanneer je een zwangere vrouw ziet: ‘Eerste kindje?’ Als het antwoord ‘nee’ is, heeft ze genoeg ervaring. En als het ‘ja’ is, kan je die dame overladen met advies en goeie raad”, aldus Thomas aan Primo.

“Véronique en ik proberen ook een leven te leiden naast ons gezin, hoewel de combinatie werk en gezin een hele, euh, uitdaging is. Je hebt geen goudvis gekocht, hé. Een pasgeborene heeft z’n mama 24 op 24 uur nodig”, geeft de presentator toe.

“Het eerste wat ik deed toen ons oudste kind er was, was me naast Véronique zetten en zeggen dat ik alles van haar zou overnemen, inclusief borstvoeding. Belachelijk, want een baby heeft zijn papa nog niet zo hard nodig”, zo deelt hij mee aan Primo.

“Die moet vooral het huishouden regelen, zodat mama zich kan focussen op dat kleintje. Bij elke geboorte nam ik een maand vakantie. Maar eigenlijk is dat nog te kort”, aldus Thomas Vanderveken

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.