Actrice onthult wat ze zou doen als ze EuroMillions won

De lotto winnen, wie droomt er niet van? Voor één Belg werd die droom onlangs nog werkelijkheid toen hij of zij maar liefst 145 miljoen euro won met EuroMillions.

Duizelingwekkende bedragen waarvan de meeste mensen stiekem blijven hopen het ooit letterlijk op hun conto te kunnen schrijven. Voor wie over een dergelijk budget beschikt, zijn de mogelijkheden dan ook schier eindeloos.

Maar wat zouden onze bekende medemensen doen mochten ze zo’n superjackpot winnen?

Story zocht het uit en stelde de vraag aan Familie’-actrice Jools Jatta Janssens: “Als ik EuroMillions won, zou ik er eerst voor zorgen dat heel mijn familie en dichte kring niets tekortkomt. Verder zou ik dan het gros van mijn tijd doorbrengen in een groot huis in het zuiden van Frankrijk waar allemaal dieren rondlopen”, aldus de actrice.

En u, wat zou u doen als u EuroMillions won?

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.