Een leven bij K3 lijkt altijd vrolijk, vol kleur en nooit een slechte dag. Toch moeten de dames toegeven dat dat geen juist beeld is van K3. Want ook bij hen loopt het wel eens een keertje minder goed.

“Niet alleen onze succeservaringen, maar ook onze dieptepunten zijn heel intens. Maar dat is zo moeilijk uit te leggen. In vergelijking met veel andere mensen hebben wij een fantastische job, daar zijn we ons van bewust. Maar soms zijn we toe moe om daarvan te genieten”, zegt Hanne Verbruggen in Goesting.

Gelukkig kunnen Hanne, Marthe en Julia ook wel eens ontsnappen aan de job, en dat door eenvoudigweg samen te zijn met vrienden en familie.

“Als we met ons drieën staan te wachten om het podium op te gaan, zijn we ook ‘normaal’. Tot er door de speakers weerklinkt: ‘Meisjes en jongens, hier is K3!’ Dan veranderen we in onze publieke alter ego’s. niet dat we een masker opzetten, maar je begrijpt wat ik bedoel”, zegt Hanne.

In het openbaar kunnen de dames niet zomaar doen wat ze willen. “Ik kan niet ontkennen dat ik regelmatig denk: ‘Is het wel oké wat ik nu doe? Kunnen mensen dit verkeerd interpreteren?’ Je krijgt soms toch het gevoel dat je in de gaten wordt gehouden. Dus probeer je ervoor te zorgen dat je geen negatieve aandacht krijgt, misschien zelfs onbewust”, zegt Marthe.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Show24