Na haar deelname aan ‘BV Darts’ en ‘De Verraders’ is Hannelore Simoens binnenkort ook te zien in ‘Special Forces: Wie Durft Wint’.

Daar gaat ze, samen met een aantal andere BV’s, een ultieme uitdaging aan om de toelatingsproeven van de Special Forces te ondergaan.

Een ware marteling, zo blijkt, want ondanks het feit dat ze zich goed had voorbereid door wekelijks te gaan boksen en drie keer per week te lopen, was de opleiding immens zwaar. De Special Forces maakten er een erezaak van om ons een zo waarheidsgetrouw mogelijke opleiding te geven, dag én nacht”, bekent Hannelore aan Dag Allemaal.

En dat betekent dus met alles erop en eraan. Sleuren met rugzakken en touwen, onderkoeling in de woestijn,… . “Na letterlijk het eerste kwartier dacht ik al: oh my god, ik stop ermee, dit gaat echt niet lukken”, aldus Hannelore.

“De opnamen vonden plaats in de woestijn ten zuiden van het Marokkaanse Atlasgebergte. Klinkt warm, maar Hannelore heeft het tegendeel ondervonden. “Ik heb het de hele tijd koud gehad. En het werd alleen maar erger, omdat ik na een tijdje compleet uitgeput was”, onthult ze aan Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.