Er is heel wat commotie rond de rolstoel waar wijlen Eddy Wally zijn laatste maanden in doorbracht. Zijn dochter heeft de stoel namelijk weggeschonken aan het kinderkankerfonds, die op hun beurt de stoel voor 200 euro verkocht hebben aan Bernard Vanbecelaere van verkoophuis ’t Kloefke in Dadizele.

Hij wil de stoel nu doorverkopen en wil er uiteraard winst uit halen. “Ik zit diep in de put”, zegt Marina huilend wanneer Dag Allemaal haar belt. “Weet ge dat mensen míj ervan beschuldigen dat ik geld wil verdienen op de rug van mijn pa? Terwijl het iemand anders is die hem probeert door te verkopen”, aldus Marina.

En dat is nu net wat zij niet wil. Ze gaf destijds de rolstoel weg en had gevraagd om hem niet voor grof geld door te verkopen, maar nu blijkt de nieuwe eigenaar dit wel te willen doen.

Dag Allemaal contacteerde Bernard Vanbecelaere, die het uiteraard niet eens is met de uitingen van Marina.

“Ik snap dat dit voor Marina emotioneel is, maar ik vind het niet fijn dat ze mij afschildert als een bandiet zonder hart’, vertelt Bernard aan Dag Allemaal. “Het is toch haar fout dat zij die rolstoel ooit weggaf?”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.