Het was een mooie afsluiter van het tweede seizoen van ‘Viva La Feta’. Niemand minder dan Niels Destadsbader was te gast bij Jani Kazaltzis en Otto-Jan Ham. Daar praatte hij voor het eerst over de breuk met zijn ex-partner Julie Bacquaert.

“Ik ben zeven jaar samen geweest met Julie. Dat is het ding met de liefde: het is het schoonste wat er is, maar soms is het ook echt rot. Iemand moeten loslaten die je heel graag ziet, het is zo moeilijk. Je kan er zo verdrietig van worden”, citeert Het Laatste Nieuws.

In die zeven jaar was Niels ook pluspapa van Julies zoontje. Ook van hem moest hij nu afscheid nemen en dat viel hem toch behoorlijk zwaar.

“Hij is nu bijna elf. Ik heb die jongen zien opgroeien. Ik heb hem naar school gebracht, zijn boterhammen klaargemaakt, ik heb hem gewassen… er echt zorg voor gedragen. Hem niet meer zien, da’s een trauma extra.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.