Jens Dendoncker krijgt in Het Belang van Limburg een opvallende vraag gesteld: wat zou hij als tiener gedacht hebben, als hij in de toekomst kon kijken en zichzelf The Masked Singer zag presenterende naar een zingende kiwi op skilatten?

“Ik denk dat die zou denken: ‘je hebt je ziel verkocht!’” geeft Jens Dendoncker lachend toe in het dagblad. “Voor mijn 16-jarige ik zou dat niet cool zijn geweest.” Nochtans heeft Jens wel al dingen gedaan die zijn tienerversie wél cool zou hebben gevonden…

“Ik zou wel trots zijn geweest op de comedian Jens Dendoncker”, benadrukt Jens Dendoncker in het gesprek met Het Belang van Limburg. En dan haalt Jens nog een opvallende anekdote aan…

“Ach, toen ik jong was, dacht ik ook dat mensen die naar I Love Techno gingen niet cool waren, maar nu ben ik met mijn pa naar Tomorrowland geweest”, voegt Jens Dendoncker er met een knipoog aan toe. Of hoe relatief alles is als je vergelijkt met je tienerjaren…

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.