Hij vertelt over zijn eerste keer

Herman Brusselmans en de vrouwen, het is altijd een goeie combinatie geweest. Hoewel hij soms vrij neerbuigend kan doen over het vrouwelijke geslacht, heeft Herman altijd respect gehad voor het vrouwelijke deel van de bevolking.

Toen Herman 8 was leerde hij Nancy kennen, zijn grote liefde, ondanks dat hij ze maar één keer in heel zijn leven heeft gesproken.

“En dat was naar aanleiding van het programma ‘Een Laatste Groet’ met Bart Peeters. Ze zat toen in het publiek en na afloop werd ze samen met haar man de backstage in genood; halverwege de 50 was ze op dat moment, maar op de één of andere manier zag ze er nog altijd uit als een angeliek blond meisje van 10”, glimlacht Brusselmans in Humo.

Herman zit in ieder geval niet om een leugentje verlegen. Zo ook niet om het feit dat hij schrijft dat hij op zijn 14de al vijf keer seks had gehad, met 5 verschillende partners.

“Wat ik daarna daar nog over schrijf is natuurlijk ook gewoon een verzinsel en nooit gebeurd. Ik was ook pas 17 toen ik voor het eerst naar bed ging met een meisje. Bovendien was het met een meisje dat ik daarna nooit meer heb gezien. Ik weet zelfs haar naam niet meer.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.