Maar dat is nu voorbij

Een aantal jaren geleden werd de Vlaamse showbizz opgeschrikt door het voorval met Andrei Lugovski die werd vergiftigd. Waarschijnlijk door een cadeau van een zogenaamde fan, waardoor hij vergif heeft binnen gekregen.

Dat zette meer en meer artiesten aan tot het weigeren van cadeaus van fans, zeker wat betreft eten en drinken. Ook Lindsay en Christoff waren erg achterdochtig in het begin.

“Toen dat pas was gebeurd, waren we inderdaad best achterdochtig. Maar die angst is inmiddels ingeruild voor gezond verstand. Dat is maar goed ook. Wanneer een fan een zelfgemaakte cake bakt, eet ik die weer met alle plezier tot de laatste kruimel op”, lacht de zangeres in Primo.

Maar er zijn nog situaties waarbij Lindsay verschil merkt. Zo is er sinds corona ook heel wat veranderd. Veranderingen waar ze niet onderuit kan.

“Wildvreemden een hand of kus geven voelt nog steeds onwennig aan, maar je kan lichamelijk contact met mensen niet blijven vermijden.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.