Hij had wel een voorkeur

Astrid Coppens was door het dolle heen toen ze ontdekte dat ze zwanger was van haar tweede kindje. Ze hadden het mooi gevonden als ze een broertje of zusje voor Billie-Ray zouden krijgen, maar hadden zich ook bij het idee neergelegd moest het niet voor hen zijn weggelegd.

Ondertussen is Astrid aan het einde van haar zwangerschap aan het komen en kijken ze reikhalzend uit naar de komst van hun tweede dochtertje.

“Maar voor mij maakte het niet uit wat het ging worden, zolang het maar gezond is. Maar Bram wilde wel heel graag opnieuw een meisje, omdat hij heel close is met Billie-Ray”, vertelt Astrid in Story.

Dat ze toch nog een tweede kindje verwachten maakt het gezinsgeluk voor Astrid en Bram meer dan compleet en het is perfect zoals het nu zal zijn.

“Met twee kindjes zal het heel druk worden om alles gebolwerkt te krijgen, want Bram en ik doen alles zelf. We hebben geen nanny, enkel onze ouders helpen soms.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.