Ruth Beeckmans heeft iets te vieren. Haar oudste dochter Charlie-Sue is jarig en wordt 10 jaar. Dat viert Ruth onder andere door haar dochter eens in de bloemetjes te zetten met een mooie post op Instagram.

Daarin schrijft ze onder meer dat ze ontzettend trots is op haar en dat haar vader, die jammer genoeg enkele maanden geleden overleed dat ook zou geweest zijn.

Ook van ons nog een hele gelukkige verjaardag Charlie-Sue.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.