In de rubriek de ‘De 16 vragen van De Wachter’ in Het Laatste Nieuws, kreeg William Boeva de vraag ‘zijn er toevalligheden die van groot belang bleken’ voorgeschoteld.

Daarop repliceert hij met een toevallige opportuniteit die hem ooit geboden werd, maar die hij niet gegrepen heeft. Een gemiste kans waarvan hij nu spijt heeft. Zo onthult hij dat hij afgehaakt is voor de Belgische popgroep Kenji Minogue: “Een paar bandleden wilden mij erbij, ik ben eens gaan praten en heb zelfs een optreden meegedaan”, aldus William. Ondanks dat hij het tof vond om te doen is hij er toch niet mee doorgegaan. De reden? Paniekaanvallen. “Ik heb na dat optreden een paniekaanval gekregen en ik durfde niet meer”, vertelt de komiek. “Ik weet niet hoe en ik weet niet waarom, maar ik kreeg een soort van angst die ik linkte aan Kenji Minogue en ik heb dat verhaal gewoon laten doodbloeden.”

Later heeft William nog wel vaker paniekaanvallen gehad: “Dan is het alsof de wereld plots bevriest en ik uit mezelf treed. Heel beangstigend. Want ik wil angst mijn leven niet laten bepalen, maar die doet dat net wél”, besluit hij

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.