We zien ze vaak als reporter voor het nieuws maar af en toe stapt ze toch uit haar comfortzone en krijgen we een volledig andere Hannelore Simoens te zien.

Na ‘BV Darts’ zou ze ook te zien zijn in ‘Jachtseizoen’, met haar collega Cathérine Moerkerke, maar die uitzending haalde nooit het scherm. “Op de tape van de cameraman bleek na de opname niets te staan…”, legt Hannelore uit aan Dag Allemaal.

En vanaf 1 mei zien we haar in ‘Special Forces: Wie Durft Wint’, waarin ze de keiharde opleiding van de Special Forces zal volgen, samen met een aantal andere bekende Vlamingen.

Ze is dus niet verlegen om een uitdaging aan te gaan, ondanks het feit dat ze enkele jaren geleden een zeer zwaar ongeluk had waarbij ze haar rug brak. “Die spookrijder reed veel te snel. Ik moest opnieuw leren stappen, een frustrerend proces”

Ondanks het trauma kroop ze na een tijd terug achter het stuur. “Het overkomt me nog soms dat als een tegenligger inhaalt en dus op mijn rijvak komt, ik ’n paniekaanval krijg. Zeker een witte bestelwagen, want zo zag het voertuig dat me aanreed eruit”, vertelt Hannelore aan Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.