Ondertussen is het al drie jaar dat Laura ‘TOTZ’ presenteert, samen met Anne, Willy en Aaron. Ze voelt ze zich als een vis in het water en doet meerdere projecten tegelijk.

“Ik noem dit hier, ondanks de wind, pure luxe. Maar het blijft natuurlijk hard werken. We moeten onze teksten uit het hoofd leren, er is geen autocue. Dat vraagt dus best veel concentratie”, aldus Laura aan Story.

Als ze een paar dagen vrij heeft, dan zullen we haar niet meteen terug kunnen vinden aan de Belgische kust.

“Dan zal ik eerder ergens naartoe trekken waar niemand me kent. Maar vakantie zit er deze zomer niet meer in”, deelt Laura mee.

“Naast Tien Om Te Zien en mijn eigen optredens ben ik ook nog bezig met de opnames van ­ ‘The Voice van Vlaanderen’ en­ ‘The Voice Kids’. Het is best druk, maar ik ben omringd door een fantastisch team dat alles goed plant. En ik mag doen wat ik graag doe, dus mij hoor je niet klagen”, zo vertelt Laura aan Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.