“Het is al wat geweest de voorbije periode”, zo vertelt Marleen, de vriendin van Marina Wally aan Dag Allemaal.

“Eerst was er die kritiek omdat ze een paar van zijn showkostuums in ‘Stukken Van Mensen’ had verkocht. Terwijl ze de opbrengst integraal heeft weggeschonken aan Back on Track, een project van het Gentse ziekenhuis Maria Middelares. En dan was er nog dat gedoe met Eddy’s gele rolstoel”, gaat Marleen verder.

“Marina heeft die geschonken aan het kinderkankerfonds in Gent. Nooit had ze gedacht dat die bij een handelaar zou belanden die er grof geld aan wilde verdienen”, aldus Marleen in Dag Allemaal.

En dan nu dat vandalisme aan het graf van Eddy Wally, de zoveelste tegenslag voor de dochter van ‘The Voice of Europe’.

Alle beeldjes, ornamenten en andere items die op het graf van Eddy stonden zijn verdwenen. “Het is in het verleden nog al gebeurd, zoals Marina zegt, maar ’t is nu wel de eerste keer dat er vier stukken tegelijk zijn gestolen. Stelen van de doden, wie doet nu zoiets? Er stond van mij een hartje met de spreuk ‘Voor altijd in ons hart’ op zijn zerk, maar ’t is ook weg”.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.