Het kwam als een grote verrassing dat niet Ann Van den Broeck maar wel Ianthe Tavernier in de 7de editie van de Winterrevue zal te zien zijn. Niet omdat Ann geen zin heeft, maar wel om haar herstel van borstkanker een eerlijke en rustige kans te geven.

Pas dinsdagmiddag werd aan Ianthe gevraagd of zij Ann Van den Broeck zou willen vervangen in de winterrevue. En daar moest Ianthe niet lang over twijfelen.

“Ik wens Ann een spoedig herstel en heb veel bewondering voor haar moedige beslissing. Daarnaast is het een hele eer dat ik gevraagd ben om Ann te vervangen. De rol zal ik op mijn eigen manier invullen want de grote Ann Van den Broeck kun je immers niet imiteren. Verder kan ik rekenen op een topteam zodat ik in de beste omstandigheden de rol kan invullen”, reageert Ianthe.

Het zal Ann ongetwijfeld pijn doen om verstek te moeten geven voor deze productie, maar ze kan op beide oren slapen dat er een waardige vervangster voor haar klaar staat.

Wie Ianthe graag aan het werk wil zien tijdens de Winterrevue kan terecht voor tickets op www.backstage-producties.be

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.