Tijdens een dubbelinterview met Iluna Planckaert en haar vader Christopher, komt de vraag of Iluna het zich kan voorstellen om op dezelfde leeftijd als haar ouders kinderen te krijgen.

“Nee, zeker niet!”, gaat Iluna van start in Dag Allemaal. “Ik heb niet het gevoel dat ik daar al klaar voor ben.”

Al sluit de oudste kleindochter van Eddy een kinderwens zeker niet uit. “Dat zal zeker op een dag wel komen”, vertelt ze aan de reporter.

“We hebben haar altijd gezegd dat ze zo lang mogelijk van haar jeugd moet genieten”, begint Christopher aan te vullen. “Maar mocht het toch gebeurd zijn, dan was dat ook wel gelukt.”

Volgens Christopher is een mens gemaakt om zich aan te passen. “Kijk naar Eddy: hij is failliet gegaan en zag het niet meer zitten, maar hij heeft zijn leven weer opgepakt.”

Al nuanceert Iluna dat ze op haar zestien nog geen vriendje had. “Dus de kans was klein dat zoiets zou gebeuren”, besluit ze.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.